• Geri dön

  • 146 Görüntülenme

  • 151 Haber

  • 2.353 İşletme görüntülenme


DeFacto, tüm çocukları yılbaşının ruhuna uygun renkleri ve eğlenceli tasarımlarıyla yeni yıla hazırlıyor.

DeFacto, yeni yıl kutlamalarına en çok heyecanlanan çocuklar için şık ve rahat kombinler sunuyor. Yılbaşı temalı bisiklet yaka kazaklar, ekose desenli triko elbiseler, peluş detaylı trikolar kız çocuklarına şıklıkta fark yaratırken, erkek çocuklar için siyah pantolonlarla kombinlenen yılbaşı temalı sweatshirtler, kazaklar ve ekose desenli gömlekler ön plana çıkıyor. Yeni yıl coşkusu ile hazırlanan aksesuarlar içinde kırmızı, beyaz ve yeşil renklerde tasarlanan noel baba, kardan adam, geyik desenli ve ponpon detaylı triko bereler ile geyik figürlü peluş kulaklıklar ve taçlar yüzleri gülümsetiyor.

DeFacto’nun Yılbaşı Koleksiyonu’nda bebekler için de birbirinden sempatik seçenekler bulunuyor. Minik hanımefendiler için yılbaşı temalı bisiklet yaka triko tulumların, ekose desenli askılı cepli salopetlerin, kırmızı renkli alt-üst eşofman takımların, üstü kımızı-siyah ekoseli altı siyah tütülü kombinlerin ön plana çıktığı koleksiyonda, minik beyefendiler için pantolonlar, ekoseli gömlekler ve yılbaşı temalı trikolar ve Snoopy, Mickey Mouse, Cindrella, Batman lisanslı tasarımlar da yer alıyor. Kış ve yılbaşı temalı şirin aksesuarlar da bebeklerin şıklığını tamamlıyor.

DeFacto ürünlerine www.defacto.com adresinden, DeFacto mobil uygulamasından ve tüm DeFacto mağazalarından ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL